Вітаємо з Всесвітнім днем авіації та космонавтики!

Космічна подорож. День авіації та космонавтики.

З 8 по 12 квітня в Балаклійському ДНЗ (ясла-садок) № 2 проходив тиждень під назвою «Таємниці космосу». А сьогодні в нашому дитячому садочку ми відзначаємо Всесвітній день авіації та космонавтики з особливими веселощами та захоплюючими активностями!

Усі діти з великим задоволенням долучилися до святкових моментів, розвиваючи свою фантазію та креативність. Цей день став чудовим шансом для наших маленьких дослідників поглибити знання про космос та авіацію, а також знайомитися з цікавими фактами про космічні подорожі та літаки.

Маленькі астронавти відправилися у захоплюючу подорож крізь космос та небеса. Вони змагалися у побудові ракет, малюванні космічних краєвидів та виготовленні паперових літачків. Наші креативні малята також представили свої уявні версії космічних суден та аеропланів.

Дякуємо всім батькам, які долучилися до нашого свята, та всім працівникам садочка за підтримку та організацію заходу! Нехай кожен день буде таким же захоплюючим та навчальним для наших маленьких пілотів та космонавтів!

Кiлькiсть переглядiв: 13