Файловый архив
Пара, гаряча вода (переговорна процедура скорочена) 2022.pdf
- Размер файла:
- 156 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
М'ясо(куряче філе, філе яловичини (охолоджене) Інформація про необхідні технічні характеристики.docx
- Размер файла:
- 25 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
Сирні продукти (сир кисломолочний 9-11% жирн., сир твердий не менше 50% жирн. Інформація про необхідні технічні характеристики.docx
- Размер файла:
- 22 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
Овочі, фрукти, ягоди Інформація про технічні умови.docx
- Размер файла:
- 23 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
Овочі, фрукти, ягоди оброблені Інформація про технічні умови.docx
- Размер файла:
- 21 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
Овочі, фрукти, ягоди Інформація про технічні характеристики, розмір бюджетного призначення.docx
- Размер файла:
- 24 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
Овочі, фрукти, ягоди оброблені Інформація про технічні характеристики, розмір бюджетного призначення.docx
- Размер файла:
- 22 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
Кошторис на 2022 р. Підвищення кваліфікації..pdf
- Размер файла:
- 314 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
План підвищення кваліфікації на 2022 рік.docx
- Размер файла:
- 21 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua
План-графік на 2022 рік КВНЗ ХАНО.doc
- Размер файла:
- 546 Kb
- Загружено в:
- balakliya-dnz2.edu.kh.ua